top of page
  • Ida

Přesun od Walchensee do Mittenwaldu


V neděli ráno je Viki bez teploty, přesto balíme a vyrážíme dál na cestu. Velkou část dopoledne strávíme v Natur Camping Isarhorn, kde využijeme zdarma camper service (vyprázdnit záchod, odpadní vodu, načerpat novou vodu), za €3 vypereme prádlo v pračce a za €0,5 se obě s Viki najednou a za další €0,5 i Marian osprchujeme. A protože tady mají super prolézačky s tobogánem, zůstaneme nakonec i na oběd.

Odpoledne dorazíme do Mittenwaldu a jsme příjemně překvapeni, o jak malebné městečko, které mi připomíná něčím Český Krumlov, jde.

Spousta malovaných domečků, průzračně čistá řeka Isar, u které zaparkujeme na parkovišti za €5 na 24 hodin.

Na googlu si najdeme kavárnu DAS LOKAL a dáme si v nejlepší nádražce, kterou jsme kdy viděli, super kafe a doplníme na skvěle rychlé wi-fi blog za posledních pár dní. Sice nás pak stihne déšť, ale schováme se před ním do obchodu s oblečením, který je i přestože je neděle, otevřený, a já si díky dešti pořídím super příjemnou modrou halenku.

A všude kolem hory, na které vede lanovka.

Viki se přes den nepodařilo usnout, a tak si vyžádala, že chce do Kibi a zbytek procházky podvečerním Mittenwaldem musíme urychlit.

Stihneme ještě koupit kebab, který si už ale musíme dát v bydlíku. A dítě usne hned po pohádce v 19:30.

TOP zážitky:

Ida, Marian: městečko Mittenwald, kavárna Das Lokal

Viki: kavárnička, kde dostala 2x malé mléčko posypané kakaem a k tomu sušenku

23 zobrazení0 komentářů
Nejnovější příspěvky
bottom of page