top of page
  • Ida

Z Rakouska do Švýcarska (jen pro rodinu, jinak celkem nuda)


Ve středu máme přepravní den a pomalu se přemisťujeme dále z rakouského městečka Zams, kde jsme nocovali, do švýcarského městečka Murg, kde se večer ubytujeme v místním kempu u jezera Walensee.

Dopoledne se stavíme v přilehlém městečku Landeck v DM drogerii a potravinách doplnit zásoby, Viki zbaští hned ovocnou kapsičku a nějaké sušené ovoce a nakonec bez oběda usíná v autosedačce kolem 13:00.

A když dítě spí, tak se zkrátka vynechá oběd všech, protože se toho musí využít a popojet dál.

Stavíme se cestou za Bludenz v městečku Nüziders kempu Sonnenberg, kde bychom rádi uvařili oběd a udělali camper service, ale nemají prý místa na parkování, a tak jen za €3 vyprázdníme záchod a jedeme s Viki - tou dobou už spící v mé náruči - o kousek dále, kde uvaříme před elektro obchodem.

Viki se vzbudí až v 15:30 k nachystanému pozdnímu obědu. Pak trochu toho poflakování, nakupování v místním Lidlu, Obi atd., využití posledního přístupu k mobilním datům před vjezdem do drahého Švýcarska a jedeme dále.

V podvečer si dáme na parkovišti u Obi k večeři luxusní rajčata koupená ráno v tureckém obchodě s mozzarellou a do kempu v Murg přijedeme tak akorát na to, aby Vikča vzhledem k dlouhému spánku usnula někdy kolem 22:30.

TOP zážitky (dnes veskrze materiální povahy):

Ida: dobrá rajčata k večeři (ano, vím, velmi přízemní...)

Marian: jo, zapomněla jsem napsat, že jsme se stavili i v cyklo-obchodě a tam měli super elektro-retro-kolo, to se líbilo i mi

Viki: sušenky, ovocné kapsičky, sušené ovoce a zubní pasta (fakt se na ni těšila, asi jí ještě stále plně nedošlo, že fakt není k jídlu, ale k čištění zubů...) z DM

19 zobrazení0 komentářů
Nejnovější příspěvky
bottom of page