top of page
  • Ida

Nudný příspěvek o přesunech


Ráno nás v lese kdovíkde u městečka Montréal probouzí déšt. A prší a prší a my navíc nemáme ani signál na telefonu, ani datový tarif... Zato dítě spinká skoro do desíti a nám to tedy rozhodně nevadí a po včerejším večerním manželském popíjení krabicového vína, ovšem tedy z francouzské krabice z francouzského obchodu (takže kvalitka) máme ráno tedy další manželské rande.

Viki se pak jde s tatínkem v dešti vyblbnout do místního přístřešku s krbem a pak i projít a já zatím připravuji oběd, třídím fotky, uklízím v bydlíku atd.

S Viki pak všichni pod přístřeškem blbneme a hrajeme Kolo kolo mlýnský a Myš, kočka, pes, hru kterou nás naučila Viki.

Teprve po obědě vyrážíme vstříc novým zážitkům a cestou pořídíme na slunečnicovém poli Viki k narozeninám slunečnici.

Pořád diskutujeme o tom, kde tedy strávíme ty Viktorčiny narozeniny, které má už za dva dny a my pořád nevíme, kde tou dobou budeme.

Trochu nesměle tedy vyrážíme směr Pyreneje, cestou se stavíme v místním Decathlonu, kde jdu Viki koupit ještě pár dárečků k narozeninám, zatímco ona vyspává v autosedačce pod dozorem Mariana na parkovišti. Pak za účasti Viki koupíme ještě klobouk dědečkovi a míříme hledat náš oblíbený obchod E.Leclerc. Ale ouha, jak jsme si ho oblíbili u Avignonu, u městečka Foix přichází velké zklamání, protože není zdaleka tak velký, ani tak dobře zásobený. A já ne a ne sehnat maliny a jahody na dort pro Viki, achichouvej..

Ani v místním Lidlu tentokrát nic. Tak před ním aspoň v bydlíku povečeříme žlutý meloun s prosciuttem a Viki rajčata s mozzarellkou, která si sama v Lidlu vybrala.

Vzdáváme to a přesouváme se dále a vlastně zbytek dne strávíme s drobnými přestávkami na cestě a zaparkujeme u městečka La Bastide-de-Sérou, kde strávíme noc.

TOP zážitky:

Ida: Viktorčina dnešní super nálada, hraní si na Myš, kočku a psa

Marian, Viki: procházka a blbnutí dopoledne

15 zobrazení0 komentářů
Nejnovější příspěvky
bottom of page