top of page
  • Ida

Illa de Arousa


Tento příspěvek je zde hlavně pro nás a pro nejbližší rodinu, neb Illa de Arousa nás příliš nezaujal zejména díky množství lidí na něm. Ale byli jsme jen kousek za mostem a je možné, že dál od něj je lidí méně a pláže hezčí.

 

V neděli 5.8. se probouzíme na parkovišti pro campery hned za mostem na Illa de Arousa u pláže. Viktorce po včerejší zvracení je sice o něco lépe, ale dáváme si tady den v klidu plný válení a povalování. Navíc jsou pořád děsná vedra, dopoledne jakžtakž jde, ale odpoledne má člověk pocit, že je v sauně, kde na horké kameny neustále někdo lije vodu. Je dusno a určitě přes 40°C. Koupat se příliš nedá, maximálně tak udělat pár temp. Vikča se moc necítí a do vody se jí nechce, spíš hledat mušličky na pláži, která je písčito-kamenitá.

Foto půjčeno z Park4night.

Ráno na pláži ještě moc lidí není, ale postupně se to blíž k poledni začíná plnit. Viki asi opravdu není ve své kůži, protože kolem jedné si sama vyžádá, že chce do Kibi, "ale ne spinkat mami, jen chodit". A do pěti minut usíná. Podaří se mi ji naštěstí přeložit do stínu pod jeden z mála stromů tady u dětského hřiště.

Pak vyrážíme až někdy po druhé na oběd do jediného pidi-stánku u parkoviště, kde si Marian včera večer dal bez problémů pivo, ale teď je tam neuvěřitelně plno a spousta lidí. Na místo čekáme snad půl hodiny, na jídlo snad další hodinu a vůbec nejsme s kvalitou jídla moc spokojení, nehledě na to, že Vikča stejně může jíst jen suché rohlíky, protože rýži tady nepodávají.

Pak už konečně vyrážíme do Porta, kam přijíždíme v podvečer.

 

TOP zážitky dnes vynecháváme, moc jich totiž nebylo... I v noci nás rušil zvuk aut, projíždějících kolem. Jen Viki prohlásila unaveně večer při příjezdu: "Jé hřiště, to jste vybrali dobře!"

10 zobrazení0 komentářů
Nejnovější příspěvky
bottom of page